Auto Huren Tirana

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

Tirana Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Tirana, Albanie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Tirana . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Tirana, Albanie.

Tirana Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Tirana maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Tirana Albanie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Tirana

Luchthaven
 • Tirana - Luchthaven Auto Huren [TIA]
  Stad
  • Tirana - Auto Huren
  • Tirana - Hotel Hilton Inn Auto Huren

  Tirana Auto Huren & Reisinformatie

  Waar te gaan met mijn huurauto
  Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

  Internationale eenrichtingsauto's
  Soms is het mogelijk om een ​​Internationaal eenrichtingsverhuur te maken. Het hangt af van het land, de locatie en het verhuurbedrijf. Typ uw ophalen en afzetten locatie op onze website. Als auto's worden getoond, is het mogelijk om deze internationale reis te maken.Zorg ervoor dat u de gedetailleerde voorwaarden voor beperkingen en eventuele eventuele kosten lees.

  Parkeer uw huurauto in Tirana
  U parkeert uw huurauto in Tirana het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Tirana te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

  Geen creditcard kosten en gratis annulering voor autoverhuur in Tirana
  GRATIS annulering van uw boeking tot 7 dagen nadat uw reservering is bevestigd. Als uw huurovereenkomst in minder dan 7 dagen begint, kunt u gratis annuleren tot 48 uur voor de verhuur begint. Rentalcargroup.com brengt geen creditcard- of boekingsvergoedingen in rekening.

  Algemene huurvoorwaarden
  Rentalcargroup.com werkt met veel grote en kleine autoverhuurbedrijven. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. Wij raden u aan om altijd de gedetailleerde voorwaarden te lezen en te controleren voordat u uw huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen beschikbaar via telefoon of chat. Als u twijfels hebt over de voorwaarden, helpen wij u graag.

  Autoverhuur beoordelingen

  Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Tirana autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.25 gebaseerd op 8 ratings.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Mr Avraham
  surprice

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  July 13, 2015

  Erg Goed

  Ik heb geen ervaring met andere autoverhuurbedrijven in albanië, maar ik kan zeggen dat surprice voldoet aan onze verwachtingen en de goede service op de luchthaven

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Mr Giovanni
  surprice

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  June 03, 2015

  Beste Prijs En Beste Hoffelijkheid. Heel Heel Goed

  Beste prijs en beste hoffelijkheid. heel heel goed!!!

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Mr Gazmen
  Enterprise

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  January 20, 2015

  Goede Impressie

  Snelle en accurate service. snelle opvullen van papieren en snelle verwerking bij terugkeer van de auto. zeker, ik zou aanraden aan mijn vrienden.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen