Auto Huren Rio De Janeiro

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

Rio De Janeiro Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Rio De Janeiro, Brazilie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Rio De Janeiro . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Rio De Janeiro, Brazilie.

Rio De Janeiro Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Rio De Janeiro maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Rio De Janeiro Brazilie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Rio De Janeiro

Luchthaven
  • Rio - De Janeiro Ap Santos D. Auto Huren [SDU]
  • Rio - De Janeiro Luchthaven Galeao Auto Huren [GIG]
Stad
  • Rio - De Janeiro Auto Huren
  • Rio - De Janeiro Duque De Caxias Auto Huren
  • Rio - De Janeiro Extra Niteroí Auto Huren
  • Rio - De Janeiro Madureira Auto Huren
  • Rio - De Janeiro Novo Rio Bus Station Auto Huren
  • Rio - De Janeiro Santa Cruz Auto Huren
  • Rio - De Janeiro Tijuca Auto Huren
  • Santa - Cruz Loja De Rua Auto Huren

Rio De Janeiro Auto Huren & Reisinformatie

Waar een auto huren
Rentalcargroup.com biedt autoverhuur in meer dan 35.000 locaties; op alle grote luchthavens en steden en treinstations. Onderaan op deze pagina ziet u een kaart met alle autoverhuurbedrijven waar we mee werken in Rio De Janeiro.

Een auto huren met meer dan 1 bestuurder
Een huurauto kan alleen worden gereden door de hoofdbestuurder, maar er is een mogelijkheid om een extra bestuurder toe te voegen wat meestal extra kost. U kunt erachter komen hoeveel het is door de “Gedetailleerde Huurvoorwaarden” te lezen. De extra bestuurder moet bij het lokale huurkantoor aanwezig zijn bij het ophalen van de auto om zijn rijbewijs te tonen. Beperkingen kunnen van toepassing zijn. Controleer de gedetailleerde voorwaarden voor deze informatie.

Andere inleverlocatie in Rio De Janeiro
De meeste grote autoverhuurbedrijven in Rio De Janeiro bieden eenrichtingsverhuur (andere inleverlocatie) . Eenrichtingsverhuur is wanneer u de auto op één plaats ophaalt en de auto op een andere locatie inlevert. In de meeste gevallen zal de autoverhuurder een extra vergoeding in rekening brengen als u het voertuig op een andere locatie wenst te retourneren. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven of de eenmalige vergoeding in de huurprijs is inbegrepen. Als de eenmalige heffing niet bij de huurprijs is inbegrepen, dient de eenmalige toeslag bij het afhalen direct aan de autoverhuurder te worden voldaan.

Grens overschrijden met uw huurauto
Houd er rekening mee dat als u van plan bent om over landgrenzen te reizen, er beperkingen van toepassing kunnen zijn. De grensoverschrijdende kosten kunnen direct bij de huurbalie worden afgerekend.

Reizen met baby's of kinderen
De meeste autoverhuurbedrijven bieden een baby of kinderstoel/verhoging voor reizen met baby's of kinderen. U kunt erachter komen of het aangeboden wordt en hoeveel de extra kosten ervoor zijn. Het staat in de gedetailleerde huurvoorwaarden. Houd er rekening mee dat baby- of kinderstoel/verhoging onderhevig zijn aan de beschikbaarheid van het autoverhuurbedrijf.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Rio De Janeiro autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.33 gebaseerd op 6 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Mr CARLOS HERNAN
CarTrawler

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

April 04, 2016

Rechts

Alle zoals ik had verwacht.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen