Auto Huren Phnom Penh

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

Phnom Penh Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Phnom Penh, Cambodja.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Phnom Penh . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Phnom Penh, Cambodja.

Phnom Penh Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Phnom Penh maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Phnom Penh Cambodja Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Phnom Penh

Luchthaven
 • Pochentong - Luchthaven Auto Huren [PNH]
  Stad
  • Phnom - Penh Centrum Auto Huren

   Phnom Penh Auto Huren & Reisinformatie

   Bezienswaardigheden bekijken met mijn huurauto in Phnom Penh
   Het huren van een auto is een goede manier om bezienswaardigheden te gaan bekijken, vooral als er veel afstand is tussen de verschillende bezienswaardigheden. Op deze manier bent u niet afhankelijk van bussen of treinen en kunt u zich verplaatsen in uw gewenste tijdschema. Dit geeft u meer tijd om van het landschap te genieten of tijd door te brengen daar waar u wilt zijn.

   Waar te gaan met mijn huurauto
   Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

   Parkeer uw huurauto in Phnom Penh
   U parkeert uw huurauto in Phnom Penh het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Phnom Penh te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

   Waar een auto huren
   Rentalcargroup.com biedt autoverhuur in meer dan 35.000 locaties; op alle grote luchthavens en steden en treinstations. Onderaan op deze pagina ziet u een kaart met alle autoverhuurbedrijven waar we mee werken in Phnom Penh.

   Het besturen van uw huurauto in Phnom Penh
   Rijden in Phnom Penh met een huurauto kan soms een last zijn, maar het is niet onmogelijk. Het is een goede manier om zich te verplaatsen, maar we raden U aan de lokale verkeersregels te bekijken, aangezien deze anders kunnen zijn met wat U gewend bent. Houd er rekening mee dat het verkeer in het spitsuur vrij druk kan zijn en het kan langer duren voordat u uw bestemming bereikt.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen