Auto Huren Tofino

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

Tofino Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Tofino, Canada.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Tofino . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Tofino, Canada.

Tofino Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Tofino maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Tofino Canada Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Tofino

Luchthaven
 • Tofino - Luchthaven Auto Huren [YAZ]

  Tofino Auto Huren & Reisinformatie

  Parkeer uw huurauto in Tofino
  U parkeert uw huurauto in Tofino het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Tofino te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

  Een auto huren met meer dan 1 bestuurder
  Een huurauto kan alleen worden gereden door de hoofdbestuurder, maar er is een mogelijkheid om een extra bestuurder toe te voegen wat meestal extra kost. U kunt erachter komen hoeveel het is door de “Gedetailleerde Huurvoorwaarden” te lezen. De extra bestuurder moet bij het lokale huurkantoor aanwezig zijn bij het ophalen van de auto om zijn rijbewijs te tonen. Beperkingen kunnen van toepassing zijn. Controleer de gedetailleerde voorwaarden voor deze informatie.

  Hulp nodig bij het kiezen van een huurauto?
  Als u niet zeker weet welke auto te huren of niet helemaal begrijpt hoe het werkt, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met ons callcenter of de live chat op onze website. Wij kunnen u helpen door de juiste auto voor u te vinden en te adviseren daar waar het nodig is.

  Welke verzekering heeft mijn huurauto?
  Meestal zijn alle verplichte verzekeringen zoals Verzekering van Aanrijdingsschade (CDW), Diefstal Verzekering (TW) en Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (3rd party) opgenomen in de huurprijs, maar vaak is er een eigen risico van toepassing. Het eigen risico is het maximale bedrag waar u aansprakelijk voor wordt gesteld bij schade of diefstal. Rentalcargroup.com biedt volledige bescherming van Allianz en Rentalcover voor een volledige gemoedsrust.

  Populaire autoverhuur bestemmingen
  Tofino is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Tofino met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Tofino en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Tofino omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen