Auto Huren San Jose

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

San Jose Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in San Jose, Costa Rica.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in San Jose . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in San Jose, Costa Rica.

San Jose Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in San Jose maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

San Jose Costa Rica Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in San Jose

Luchthaven
  • San - Jose International Luchthaven Auto Huren [SJO]
  • San - Jose Tobias Bolanos Luchthaven Auto Huren [SYQ]
Stad
  • San - Jose Auto Huren
  • San - Jose Aflevering&collection Auto Huren
  • San - Jose Hotel Best Western Auto Huren
  • San - Jose Paseo Colon Auto Huren
  • San - Jose Plaza Viquez Auto Huren
  • San - Jose Poas Plaza Tempo Auto Huren
  • San - Jose Retorno Auto Huren

San Jose Auto Huren & Reisinformatie

Geen creditcard kosten en gratis annulering voor autoverhuur in San Jose
GRATIS annulering van uw boeking tot 7 dagen nadat uw reservering is bevestigd. Als uw huurovereenkomst in minder dan 7 dagen begint, kunt u gratis annuleren tot 48 uur voor de verhuur begint. Rentalcargroup.com brengt geen creditcard- of boekingsvergoedingen in rekening.

Waar te gaan met mijn huurauto
Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

Waarom een auto huren?
De beste manier om San Jose te ontdekken is door een auto te huren. Een auto huren is gemakkelijk en een comfortabele manier van vervoer. Met uw huurauto kunt u de prachtige omgeving van San Jose verkennen. Rentalcargroup.com werkt met tal van autoverhuurbedrijven in San Jose.

Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in San Jose
Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

Vliegt vaak?
Mensen die veel vliegen, huur vaak een auto om naar hun bestemming te komen. Zo bent u niet afhankelijk van bussen of treinen en kunt u vrij verplaatsen waar u maar wilt. Bekijk onze website voor concurrerende huurtarieven.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen