Auto Huren Frankfurt

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 179 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 633 beoordelingen

Frankfurt Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Frankfurt, Duitsland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Frankfurt . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Frankfurt, Duitsland.

Frankfurt Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Frankfurt maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Frankfurt Duitsland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Frankfurt

Luchthaven
 • Frankfurt - Hahn Luchthaven Auto Huren [HHN]
 • Frankfurt - Luchthaven Terminal 1 Auto Huren [FRA]
 • Frankfurt - Luchthaven Terminal 2 Auto Huren [FRA]
Trein Station
 • Frankfurt - Central Trein Station Auto Huren
  Stad
  • Frankfurt - Carlbenz Auto Huren
  • Frankfurt - Centrum Auto Huren
  • Frankfurt - East Auto Huren
  • Frankfurt - Hanauer Landstr Auto Huren
  • Frankfurt - Lyoner Strasse Auto Huren
  • Frankfurt - Main Konstablerwache Auto Huren
  • Frankfurt - Nieder Eschbach Auto Huren
  • Frankfurt - Niederrad Auto Huren
  • Frankfurt - North Auto Huren
  • Frankfurt - Oder Auto Huren
  • Frankfurt - Ost Trein Station Auto Huren
  • Frankfurt - Stad Centre Auto Huren
  • Frankfurt - Stad North Auto Huren
  • Frankfurt - West Auto Huren
  • Frankfurt - Westerbachstr Auto Huren
  • Frankfurt - Westin Grand Auto Huren

  Frankfurt Auto Huren & Reisinformatie

  Vertragingen
  Als uw vlucht vertraagd of geannuleerd is, adviseren wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met de lokale autoverhuurder. Op deze manier zal de huurauto voor u worden vast gehouden.

  Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Frankfurt
  Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

  Het besturen van uw huurauto in Frankfurt
  Rijden in Frankfurt met een huurauto kan soms een last zijn, maar het is niet onmogelijk. Het is een goede manier om zich te verplaatsen, maar we raden U aan de lokale verkeersregels te bekijken, aangezien deze anders kunnen zijn met wat U gewend bent. Houd er rekening mee dat het verkeer in het spitsuur vrij druk kan zijn en het kan langer duren voordat u uw bestemming bereikt.

  Vliegt vaak?
  Mensen die veel vliegen, huur vaak een auto om naar hun bestemming te komen. Zo bent u niet afhankelijk van bussen of treinen en kunt u vrij verplaatsen waar u maar wilt. Bekijk onze website voor concurrerende huurtarieven.

  Leeftijdsvereisten om een auto te huren in Frankfurt
  De meeste autoverhuurbedrijven staan het toe om een auto te huren wanneer u 21 jaar oud bent, maar tot 24 jaar geldt een extra jonge bestuurders bijdrage. Normaal gesproken kunt u met 21 jaar alleen mini- of compacte auto's huren. De maximale leeftijd om een auto te huren is 75 jaar, maar dit hangt ook weer af van het autoverhuurbedrijf. Wij raden u aan om de gedetailleerde voorwaarden van elke autoverhuurbedrijf te controleren.

  Autoverhuur beoordelingen

  Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Frankfurt autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.78 gebaseerd op 18 ratings.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Geweldig Maar ............

  We kwamen aan bij het sixt-bureaublad op de luchthaven ongeveer 1,5 uur later dan onze verwachte pick-up tijd (verkeerde bagage, vluchtvertraging) om te ontdekken dat ons voertuig aan iemand anders was vrijgegeven (stress).rnhet meisje bij de balie adviseerde ons eerst dat ze geen andere voertuigen hadden, maar uiteindelijk vond het een upgrade en een plezier om te rijden.rnhet terugkeren van het voertuig was een briesje, maar bij ons thuis we kregen een e-mail van schade waarvan we ons niet bewust waren en een verzoek om een ​​pdf-formulier in te vullen. helaas, in tegenstelling tot veel van deze vormen, is er geen manier om het ingevulde formulier terug te geven, in ieder geval niets dat ik kan vinden. ik wacht nog op verdere instructies.rnik zou niet aarzelen om te huren van dit bedrijf in de toekomst als het probleem met de schadeclaim kan worden opgelost.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Fra - Fra 15 Dagen

  Uitstekend efficiënt! nieuwe auto.rngroeten jurgen

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Beste

  Alles was perfect, ik ben erg tevreden.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Goed

  Geen commentaar

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReview

  4

  Zeker Voldaan Aan Alle Eisen, Dank U.

  Geen commentaar

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen