Auto Huren Cairo

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

Cairo Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Cairo, Egypte.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Cairo . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Cairo, Egypte.

Cairo Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Cairo maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Cairo Egypte Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Cairo

Luchthaven
  • Cairo - Luchthaven T1 Auto Huren [CAI]
  • Cairo - Luchthaven T3 Auto Huren [CAI]
Stad
  • Cairo - Centrum Auto Huren
  • Cairo - Maadi Auto Huren
  • Cairo - Meridien Heliopolis Auto Huren
  • Cairo - Nieuwe Cairo Centrum Mall Auto Huren
  • Cairo - Obour Stad Chrysler Auto Huren
  • Cairo - Stadstars Mall Auto Huren
  • Cairo - Vijfde Nederzetting Auto Huren
  • Zamalek - Centrum Auto Huren

Cairo Auto Huren & Reisinformatie

Reisbeperkingen in Cairo
U mag met uw huurauto niet in verboden gebieden rijden, zich op ijs begeven, rivieren zonder bruggen oversteken, op stranden rijden en zich op andere onverharde gebieden begeven. Vraag het lokaal autoverhuurbedrijf voor eventuele beperkingen.

Parkeer uw huurauto in Cairo
U parkeert uw huurauto in Cairo het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Cairo te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

Tolwegen in Cairo
In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Cairo
Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

Vrijheid om te gaan waar u wilt met uw huurauto
Een huurauto geeft u de vrijheid om te gaan waar u wilt of bezienswaardigheden te bezoeken wanneer u dat wilt. Alles voor uw gemak en u kunt rijden wanneer u maar wilt zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer. Houd er rekening mee dat de verkeersregels te allen tijde moeten worden gerespecteerd.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen