Auto Huren San Salvador

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

San Salvador Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in San Salvador, El Salvador.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in San Salvador . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in San Salvador, El Salvador.

San Salvador Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in San Salvador maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

San Salvador El Salvador Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in San Salvador

Luchthaven
 • San - Salvador Comalapa Luchthaven Auto Huren [SAL]
  Stad
  • San - Salvador Centrum Auto Huren
  • San - Salvador Comunidad La Pedrera 1 Auto Huren
  • San - Salvador Hotel Intercontinental Auto Huren
  • San - Salvador Hotel Sheraton Auto Huren
  • San - Salvador Quality Inn Luchthaven Auto Huren
  • San - Salvador Stad Centre Auto Huren
  • San - Salvador Sucursal Escalon Auto Huren

  San Salvador Auto Huren & Reisinformatie

  Leeftijdsvereisten om een auto te huren in San Salvador
  De meeste autoverhuurbedrijven staan het toe om een auto te huren wanneer u 21 jaar oud bent, maar tot 24 jaar geldt een extra jonge bestuurders bijdrage. Normaal gesproken kunt u met 21 jaar alleen mini- of compacte auto's huren. De maximale leeftijd om een auto te huren is 75 jaar, maar dit hangt ook weer af van het autoverhuurbedrijf. Wij raden u aan om de gedetailleerde voorwaarden van elke autoverhuurbedrijf te controleren.

  Populaire autoverhuur bestemmingen
  San Salvador is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in San Salvador met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in San Salvador en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor San Salvador omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

  Hoe kies ik de perfecte huurauto in San Salvador
  In San Salvador bieden veel autoverhuurbedrijven verschillende auto types. Van kleine compacte auto's tot grote SUV's. Rentalcargroup.com heeft het makkelijk voor u gemaakt; u filtert de resultaten (filter aan de linker zijde van onze website). Als u op zoek bent naar een SUV, klikt u gewoon op SUV En u ziet alle SUV's die u kunt kiezen. Ook kunt u zien of de SUV een gegarandeerde 4 * 4 is aangezien niet alle SUV's per definitie 4 * 4 zijn. Als u een gegarandeerde dieselwagen wilt hebben, gebruik onze filter “Gegarandeerd Diesel” en het zal gegarandeerd worden dat u een dieselwagen krijgt.

  Ik reis naar het buitenland, maar ik weet niet hoe ik op mijn bestemming moet komen ...
  De meeste autoverhuurbedrijven bieden een GPS-navigatiesysteem om je weg naar je bestemming te vinden. In de algemene voorwaarden staat vermeld hoeveel de huur van de GPS kost. Let op; GPS-navigatiesystemen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de autoverhuurbedrijven.

  Waar te gaan met mijn huurauto
  Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen