Auto Huren Nice

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

Nice Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Nice, Frankrijk.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Nice . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Nice, Frankrijk.

Nice Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Nice maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Nice Frankrijk Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Nice

Luchthaven
 • Nice - Luchthaven Auto Huren [NCE]
 • Nice - Luchthaven T2 Auto Huren [NCE]
Trein Station
 • Nice - Trein Station Sncf Auto Huren
  Stad
  • Nice - Carros Auto Huren
  • Nice - Centrum Auto Huren
  • Nice - Promenade Des Anglais Auto Huren
  • Nice - Route De Grenoble Auto Huren

  Nice Auto Huren & Reisinformatie

  Huurauto verzekering
  Het merendeel van de huurauto's heeft een standaardverzekering (CDW) die schade aan de huurauto tot een bepaald bedrag vergoed. Er zal een bepaald bedrag op uw creditcard geblokkeerd worden om de CDW eigen risico en/of verkeersboetes of dergelijke te dekken. Het bedrag dat op uw creditcard wordt geblokkeerd, wordt teruggestort op uw creditcard wanneer de auto zonder schade is ingeleverd bij het autoverhuurbedrijf. Dit kan een paar werkdagen duren, afhankelijk van de bank die de creditcard heeft uitgegeven.

  Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Nice
  Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

  Bezienswaardigheden bekijken met mijn huurauto in Nice
  Het huren van een auto is een goede manier om bezienswaardigheden te gaan bekijken, vooral als er veel afstand is tussen de verschillende bezienswaardigheden. Op deze manier bent u niet afhankelijk van bussen of treinen en kunt u zich verplaatsen in uw gewenste tijdschema. Dit geeft u meer tijd om van het landschap te genieten of tijd door te brengen daar waar u wilt zijn.

  Reisbeperkingen in Nice
  U mag met uw huurauto niet in verboden gebieden rijden, zich op ijs begeven, rivieren zonder bruggen oversteken, op stranden rijden en zich op andere onverharde gebieden begeven. Vraag het lokaal autoverhuurbedrijf voor eventuele beperkingen.

  Tolwegen in Nice
  In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

  Autoverhuur beoordelingen

  Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Nice autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.67 gebaseerd op 6 ratings.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Ms Jean
  Citer

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  October 12, 2014

  Gemakkelijk!

  Snel, makkelijk, goede ervaring!

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen