Auto Huren Accra

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 179 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 633 beoordelingen

Accra Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Accra, Ghana.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Accra . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Accra, Ghana.

Accra Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Accra maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Accra Ghana Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Accra

Luchthaven
  • Accra - Kotoka Luchthaven Auto Huren [ACC]
  • Accra - Kotoka Luchthaven Chauffeur Service Auto Huren [ACC]
Stad
  • Accra - Centrum Chauffeur Service Auto Huren
  • Accra - Centrum Auto Huren
  • Accra - Golden Tulip Auto Huren
  • Accra - Hotel Novotel Auto Huren
  • Accra - Hotel Novotel Chauffeur Service Auto Huren

Accra Auto Huren & Reisinformatie

Vertragingen
Als uw vlucht vertraagd of geannuleerd is, adviseren wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met de lokale autoverhuurder. Op deze manier zal de huurauto voor u worden vast gehouden.

Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Accra
Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

Mijn vlucht arriveert om middernacht, zijn de autoverhuurbedrijven nog steeds open op dat tijdstip?
Voor de meeste locaties is het mogelijk om een huurauto buiten kantooruren op te halen. Bij het maken van een boeking kunt u de afhaaltijd selecteren. Als de afhaaltijd buiten openingstijden is, controleer dan of er een “Buiten kantoor tijden toeslag” geldt. Deze toeslag dient direct bij aankomst bij het autoverhuurbedrijf te worden voldaan. U vindt de informatie in de gedetailleerde huurvoorwaarden.

Waarom een auto huren?
De beste manier om Accra te ontdekken is door een auto te huren. Een auto huren is gemakkelijk en een comfortabele manier van vervoer. Met uw huurauto kunt u de prachtige omgeving van Accra verkennen. Rentalcargroup.com werkt met tal van autoverhuurbedrijven in Accra.

Parkeer uw huurauto in Accra
U parkeert uw huurauto in Accra het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Accra te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen