Auto Huren Kos

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 179 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 633 beoordelingen

Kos Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Kos, Griekenland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Kos . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Kos, Griekenland.

Kos Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Kos maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Kos Griekenland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Kos

Luchthaven
 • Kos - Luchthaven Auto Huren [KGS]
  Haven
  • Kos - Port Auto Huren
   Stad
   • Kos - Centrum Auto Huren
   • Kos - Centrum Psalidi Auto Huren
   • Kos - Charmylou Auto Huren

   Kos Auto Huren & Reisinformatie

   Parkeer uw huurauto in Kos
   U parkeert uw huurauto in Kos het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Kos te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

   Welke verzekering heeft mijn huurauto?
   Meestal zijn alle verplichte verzekeringen zoals Verzekering van Aanrijdingsschade (CDW), Diefstal Verzekering (TW) en Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (3rd party) opgenomen in de huurprijs, maar vaak is er een eigen risico van toepassing. Het eigen risico is het maximale bedrag waar u aansprakelijk voor wordt gesteld bij schade of diefstal. Rentalcargroup.com biedt volledige bescherming van Allianz en Rentalcover voor een volledige gemoedsrust.

   Auto huren in Kos
   Rentalcargroup.com vergelijkt de huurprijzen van huurauto's voor Kos. Wij werken samen met vele autoverhuurbedrijven, zodat de kwaliteit van de auto's gegarandeerd is. Op deze manier bent u er zeker van dat u een huurauto krijgt die het beste bij u past en tegen een concurrerende prijs.

   Algemene huurvoorwaarden
   Rentalcargroup.com werkt met veel grote en kleine autoverhuurbedrijven. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. Wij raden u aan om altijd de gedetailleerde voorwaarden te lezen en te controleren voordat u uw huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen beschikbaar via telefoon of chat. Als u twijfels hebt over de voorwaarden, helpen wij u graag.

   Het besturen van uw huurauto in Kos
   Rijden in Kos met een huurauto kan soms een last zijn, maar het is niet onmogelijk. Het is een goede manier om zich te verplaatsen, maar we raden U aan de lokale verkeersregels te bekijken, aangezien deze anders kunnen zijn met wat U gewend bent. Houd er rekening mee dat het verkeer in het spitsuur vrij druk kan zijn en het kan langer duren voordat u uw bestemming bereikt.

   Autoverhuur beoordelingen

   Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Kos autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.60 gebaseerd op 10 ratings.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   ++++

   Zeer goede service!

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Zeer Goede Service

   Snelle en efficiënte service.rnnieuwe auto's en in perfecte staat

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Efficiënt En Professioneel

   De lading heeft blijk gegeven in de gastvrije en professionele verklaringen. auto in uitstekende staat. ik beveel het aan iedereen aan.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Zeer goed indeed!

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReview

   4

   Een Week In Kos (griekenland)

   Aankomst op de luchthaven en vind de 'zelf al geboekt klaar om geplukt te worden!rnde vakantie begint met de rechter wielen !

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen