Auto Huren Saloniki

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 179 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 633 beoordelingen

Saloniki Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Saloniki, Griekenland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Saloniki . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Saloniki, Griekenland.

Saloniki Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Saloniki maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Saloniki Griekenland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Saloniki

Luchthaven
 • Thessaloniki - Luchthaven Auto Huren [SKG]
  Trein Station
  • Thessaloniki - Station Auto Huren
   Hotelbezorging
   • Thessaloniki - Hotel Aflevering Auto Huren
    Stad
    • Thessaloniki - Centrum Auto Huren
    • Thessaloniki - Centrum The Met Hotel Auto Huren
    • Thessaloniki - G.papandreou Street Auto Huren
    • Thessaloniki - Georgikis Scholis Auto Huren
    • Thessaloniki - Intersalonica Centrum Auto Huren
    • Thessaloniki - Menemeni Auto Huren
    • Thessaloniki - Peraia Centrum Auto Huren
    • Thessaloniki - Port Auto Huren
    • Thessaloniki - Queen Olga Hotel Auto Huren
    • Thessaloniki - The Met Hotel Auto Huren

    Saloniki Auto Huren & Reisinformatie

    Populaire autoverhuur bestemmingen
    Saloniki is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Saloniki met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Saloniki en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Saloniki omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

    Tolwegen in Saloniki
    In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

    Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Saloniki
    Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

    Ik reis naar het buitenland, maar ik weet niet hoe ik op mijn bestemming moet komen ...
    De meeste autoverhuurbedrijven bieden een GPS-navigatiesysteem om je weg naar je bestemming te vinden. In de algemene voorwaarden staat vermeld hoeveel de huur van de GPS kost. Let op; GPS-navigatiesystemen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de autoverhuurbedrijven.

    Waar te gaan met mijn huurauto
    Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

    Autoverhuur beoordelingen

    Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Saloniki autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.33 gebaseerd op 6 ratings.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Alles Bevredigend

    Ik voel me altijd angstig bij het huren van auto's als gevolg van slechte ervaringen. ik was aangenaam verrast met het niveau van de dienstverlening en de transparantie. alles is goed gegaan. auto was echt goed. ik zou het budget zeker weer gebruiken, evenals huurcargroup.

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen