Auto Huren Bologna

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 179 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 633 beoordelingen

Bologna Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bologna, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bologna . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bologna, Italie.

Bologna Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bologna maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bologna Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bologna

Luchthaven
 • Bologna - Borgo Panigale Luchthaven Auto Huren [BLQ]
  Trein Station
  • Bologna - Trein Station Auto Huren
   Stad
   • Bologna - Centrum Auto Huren
   • Bologna - Stad Centre Industrial Zone Auto Huren
   • Bologna - Stad Centre North Auto Huren
   • Bologna - Stad Centre San Vincenzo Auto Huren

   Bologna Auto Huren & Reisinformatie

   Bezienswaardigheden bekijken met mijn huurauto in Bologna
   Het huren van een auto is een goede manier om bezienswaardigheden te gaan bekijken, vooral als er veel afstand is tussen de verschillende bezienswaardigheden. Op deze manier bent u niet afhankelijk van bussen of treinen en kunt u zich verplaatsen in uw gewenste tijdschema. Dit geeft u meer tijd om van het landschap te genieten of tijd door te brengen daar waar u wilt zijn.

   Geen creditcard kosten en gratis annulering voor autoverhuur in Bologna
   GRATIS annulering van uw boeking tot 7 dagen nadat uw reservering is bevestigd. Als uw huurovereenkomst in minder dan 7 dagen begint, kunt u gratis annuleren tot 48 uur voor de verhuur begint. Rentalcargroup.com brengt geen creditcard- of boekingsvergoedingen in rekening.

   Waarom een auto huren?
   De beste manier om Bologna te ontdekken is door een auto te huren. Een auto huren is gemakkelijk en een comfortabele manier van vervoer. Met uw huurauto kunt u de prachtige omgeving van Bologna verkennen. Rentalcargroup.com werkt met tal van autoverhuurbedrijven in Bologna.

   Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Bologna
   Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

   Vliegt vaak?
   Mensen die veel vliegen, huur vaak een auto om naar hun bestemming te komen. Zo bent u niet afhankelijk van bussen of treinen en kunt u vrij verplaatsen waar u maar wilt. Bekijk onze website voor concurrerende huurtarieven.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen