Auto Huren Sardinië

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 179 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 633 beoordelingen

Sardinië Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Sardinië, Italie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Sardinië . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Sardinië, Italie.

Sardinië Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Sardinië maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Sardinië Italie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Sardinië

Luchthaven
 • Sardinie - Alghero Fertilia Luchthaven Auto Huren [AHO]
 • Sardinie - Cagliari Elmas Luchthaven Auto Huren [CAG]
 • Sardinie - Olbia Costa Smeralda Luchthaven Auto Huren [OLB]
Stad
 • Porto - Rotondo Auto Huren
 • Sardinia - Stad Centre Chia Auto Huren
 • Sardinie - Alghero Centrum Auto Huren
 • Sardinie - Baia Centrum Auto Huren
 • Sardinie - Cagliari Auto Huren
 • Sardinie - Olbia Auto Huren
 • Sardinie - Oristano Auto Huren
 • Sardinie - Palau Auto Huren

Sardinië Auto Huren & Reisinformatie

Algemene huurvoorwaarden
Rentalcargroup.com werkt met veel grote en kleine autoverhuurbedrijven. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. Wij raden u aan om altijd de gedetailleerde voorwaarden te lezen en te controleren voordat u uw huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen beschikbaar via telefoon of chat. Als u twijfels hebt over de voorwaarden, helpen wij u graag.

Hoe kies ik de juiste kinderstoel voor mijn kinderen?
Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om de juiste kinderstoel te kiezen. Kinderzitjes zijn altijd afhankelijk van beschikbaarheid, daarom raden wij u aan wanneer u uw boeking online maakt om de juiste kinderstoel toe te voegen aan uw reservering.

Parkeer uw huurauto in Sardinië
U parkeert uw huurauto in Sardinië het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Sardinië te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

Waar te gaan met mijn huurauto
Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

Ik reis naar het buitenland, maar ik weet niet hoe ik op mijn bestemming moet komen ...
De meeste autoverhuurbedrijven bieden een GPS-navigatiesysteem om je weg naar je bestemming te vinden. In de algemene voorwaarden staat vermeld hoeveel de huur van de GPS kost. Let op; GPS-navigatiesystemen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de autoverhuurbedrijven.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Sardinië autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.20 gebaseerd op 5 ratings.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen