Auto Huren Dubrovnik

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

Dubrovnik Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Dubrovnik, Kroatie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Dubrovnik . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Dubrovnik, Kroatie.

Dubrovnik Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Dubrovnik maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Dubrovnik Kroatie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Dubrovnik

Luchthaven
 • Dubrovnik - Luchthaven Auto Huren [DBV]
  Haven
  • Dubrovnik - Port Auto Huren
   Stad
   • Dubrovnik - Centrum Auto Huren

    Dubrovnik Auto Huren & Reisinformatie

    Tolwegen in Dubrovnik
    In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

    Het besturen van uw huurauto in Dubrovnik
    Rijden in Dubrovnik met een huurauto kan soms een last zijn, maar het is niet onmogelijk. Het is een goede manier om zich te verplaatsen, maar we raden U aan de lokale verkeersregels te bekijken, aangezien deze anders kunnen zijn met wat U gewend bent. Houd er rekening mee dat het verkeer in het spitsuur vrij druk kan zijn en het kan langer duren voordat u uw bestemming bereikt.

    Mijn vlucht arriveert om middernacht, zijn de autoverhuurbedrijven nog steeds open op dat tijdstip?
    Voor de meeste locaties is het mogelijk om een huurauto buiten kantooruren op te halen. Bij het maken van een boeking kunt u de afhaaltijd selecteren. Als de afhaaltijd buiten openingstijden is, controleer dan of er een “Buiten kantoor tijden toeslag” geldt. Deze toeslag dient direct bij aankomst bij het autoverhuurbedrijf te worden voldaan. U vindt de informatie in de gedetailleerde huurvoorwaarden.

    Vliegt vaak?
    Mensen die veel vliegen, huur vaak een auto om naar hun bestemming te komen. Zo bent u niet afhankelijk van bussen of treinen en kunt u vrij verplaatsen waar u maar wilt. Bekijk onze website voor concurrerende huurtarieven.

    Geen creditcard kosten en gratis annulering voor autoverhuur in Dubrovnik
    GRATIS annulering van uw boeking tot 7 dagen nadat uw reservering is bevestigd. Als uw huurovereenkomst in minder dan 7 dagen begint, kunt u gratis annuleren tot 48 uur voor de verhuur begint. Rentalcargroup.com brengt geen creditcard- of boekingsvergoedingen in rekening.

    Autoverhuur beoordelingen

    Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Dubrovnik autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.82 gebaseerd op 22 ratings.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mrs Maria Rosa
    CarTrawler

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    July 24, 2016

    Goede Service. De Aandacht Van De Sea ± Orita Uit Te Blinken In Het V

    Geen commentaar

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mr anthony
    CarTrawler

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    July 09, 2016

    Geen Problemen

    Personeel was geweldig. afhalen en vallen van beide waren in minder dan 5 minuten gedaan. auto was schoon en leek geweldig. willen ze opnieuw.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mr Arne
    Croatia Hertz

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    June 29, 2016

    Hasslefree

    Zo glad als het zou kunnen zijn.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mr IMAD
    Sixts

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    May 09, 2016

    Goede Ervaring

    Sixt is het beste zelf

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mr GUY
    Croatia Fleet Rent A Car

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    May 07, 2016

    Zeer Goede Ervaringen Met De Vloot Kroatië

    Goede kwaliteit van de dienstverlening rapport © / prijs. alleen inconvà © ontkennen van de taal.rniedereen spreken français bij l 'agency ' luchthaven s, goed te begrijpen 's engels is essentieel;

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen