Auto Huren Pula

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

Pula Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Pula, Kroatie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Pula . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Pula, Kroatie.

Pula Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Pula maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Pula Kroatie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Pula

Luchthaven
 • Pula - Luchthaven Auto Huren [PUY]
  Hotelbezorging
  • Pula - Hotel Aflevering Auto Huren
   Stad
   • Pula - Centrum Auto Huren

    Pula Auto Huren & Reisinformatie

    Tolwegen in Pula
    In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

    Reizen met baby's of kinderen
    De meeste autoverhuurbedrijven bieden een baby of kinderstoel/verhoging voor reizen met baby's of kinderen. U kunt erachter komen of het aangeboden wordt en hoeveel de extra kosten ervoor zijn. Het staat in de gedetailleerde huurvoorwaarden. Houd er rekening mee dat baby- of kinderstoel/verhoging onderhevig zijn aan de beschikbaarheid van het autoverhuurbedrijf.

    Waarom een auto huren?
    De beste manier om Pula te ontdekken is door een auto te huren. Een auto huren is gemakkelijk en een comfortabele manier van vervoer. Met uw huurauto kunt u de prachtige omgeving van Pula verkennen. Rentalcargroup.com werkt met tal van autoverhuurbedrijven in Pula.

    Andere inleverlocatie in Pula
    De meeste grote autoverhuurbedrijven in Pula bieden eenrichtingsverhuur (andere inleverlocatie) . Eenrichtingsverhuur is wanneer u de auto op één plaats ophaalt en de auto op een andere locatie inlevert. In de meeste gevallen zal de autoverhuurder een extra vergoeding in rekening brengen als u het voertuig op een andere locatie wenst te retourneren. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven of de eenmalige vergoeding in de huurprijs is inbegrepen. Als de eenmalige heffing niet bij de huurprijs is inbegrepen, dient de eenmalige toeslag bij het afhalen direct aan de autoverhuurder te worden voldaan.

    Grens overschrijden met uw huurauto
    Houd er rekening mee dat als u van plan bent om over landgrenzen te reizen, er beperkingen van toepassing kunnen zijn. De grensoverschrijdende kosten kunnen direct bij de huurbalie worden afgerekend.

    Autoverhuur beoordelingen

    Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Pula autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.78 gebaseerd op 9 ratings.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mr Martin
    Sixts

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    April 20, 2015

    Perfect!

    Geen commentaar

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mr Zdravko
    Croatia Oryx

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    March 28, 2015

    Goed

    Geen commentaar

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mrs Olga
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    August 16, 2014

    Autoverhuur

    We moesten wachten op onze auto extra 40 minuten na het uitchecken vorm van het hotel te wijten aan verkeersknollen rond, maar de rest was erg professioneel, de vertegenwoordiger was vriendelijk en behulpzaam, speciaal voordeel, waardoor ons gekozen voor dit bedrijf was geen extra prijs voor vroegtijdig afzetten, dus we zullen uw bedrijf en huurauto opnieuw kiezen

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mrs Oxana
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    August 16, 2014

    Perfecte Service

    Geen commentaar

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen