Auto Huren Zadar

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

Zadar Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Zadar, Kroatie.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Zadar . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Zadar, Kroatie.

Zadar Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Zadar maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Zadar Kroatie Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Zadar

Luchthaven
 • Zadar - Luchthaven Auto Huren [ZAD]
  Trein Station
  • Zadar - Trein Station Auto Huren
   Haven
   • Zadar - Poort Auto Huren
    Stad
    • Busstation - Van Zadar Main Auto Huren
    • Zadar - Centrum Auto Huren
    • Zadar - Hotel Aflevering Auto Huren

    Zadar Auto Huren & Reisinformatie

    Tolwegen in Zadar
    In veel steden en landen zijn er tolwegen. Voor de meeste tolwegen waar u met contant of uw creditcard kunt betalen, bieden sommige autoverhuurbedrijven elektronische toltoestellen aan. Beschikbaarheid is afhankelijk van het autoverhuurderbedrijf. De prijs voor dit tolapparaat is niet altijd inbegrepen in de huurprijs. In de gedetailleerde huurvoorwaarden van elke autoverhuurbedrijf vindt u deze informatie.

    Waar te gaan met mijn huurauto
    Bij het huren van een auto bent u vrij om te rijden waar u maar wilt, zolang u zich aan de lokale verkeersregels houdt die anders kunnen zijn dan u gewend bent. Houd u zich altijd aan de maximale snelheid en wees een verantwoordelijke bestuurder. Let op als u de grens wilt overschrijden naar een ander land, aangezien er beperkingen kunnen zijn en/of er extra kosten moeten worden betaald. Als u de auto op een veerboot wilt meenemen, moet u altijd contact opnemen met de plaatselijke autoverhuurder en vragen of het toegestaan is. Niet alle autoverhuurbedrijven staan het toe en/of extra kosten kunnen van toepassing zijn.

    Controleer uw huurauto voordat u uw huurcontract ondertekent
    Wij raden u aan uw huurauto te controleren op schade en/of krassen alvorens u de huurovereenkomst ondertekent. Op deze manier vermijdt u onaangename verrassingen.

    Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Zadar
    Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

    Populaire autoverhuur bestemmingen
    Zadar is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Zadar met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Zadar en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Zadar omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

    Autoverhuur beoordelingen

    Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Zadar autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.41 gebaseerd op 17 ratings.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mr Michael Borre
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    July 11, 2015

    Tekenen

    Het was niet zo makkelijk om je kantoor op het vliegveld te vinden.rnwij raden aan betere borden om klanten te helpen.rnalles was perfect!rnzeer mooie man om mee te praten!

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Ms Susana
    Croatia Avant Car

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    June 25, 2015

    Great! Slechts Een Klein Detail ...

    Goedenmiddag,rnrnover het algemeen was mijn ervaring geweldig! hield van de auto en iedereen was erg aardig en behulpzaam in avant car.rnhet enige dat ik zou willen veranderen in hun normale procedures was het feit dat de uiteindelijke prijs die ik zou moeten betalen, niet echt de uiteindelijke prijs was omdat de verzekering niet was inbegrepen. goed dat was niet duur maar voor klanten die langer willen huren, zou zo'n niet zo'n leuke verrassing kunnen zijn!

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mr Christian
    Right Cars

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    June 20, 2015

    Uitstekend!

    Alles was perfect. er was geen wachtrij en het personeel van rentalcargeoup was al voor ons op het vliegveld, hij was altijd heel leuk!rnde prijs en de auto waren ook oké.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mr Jean-Pierre
    Europcar

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    June 16, 2015

    Nex auto!

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Mr Jeroen
    Sixts

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReview

    4

    June 01, 2015

    Kwaliteit, Goedkoop, Goede Service

    Zeer vriendelijke hulp door jong personeel in zadar luchthaven. efficiënte, betrouwbare, uitstekende kwaliteit auto's en zeer concurrerende prijs! ik raad alleen / vooral tijdens het laagseizoen?

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen