Auto Huren Riga

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 179 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 633 beoordelingen

Riga Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Riga, Letland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Riga . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Riga, Letland.

Riga Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Riga maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Riga Letland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Riga

Luchthaven
 • Riga - International Luchthaven Auto Huren [RIX]
  Trein Station
  • Riga - Central Train Station Auto Huren
  • Riga - Treinstation Auto Huren
  Haven
  • Riga - Ferry Terminal Auto Huren
   Stad
   • Busstation - Riga Auto Huren
   • Riga - Centrum Auto Huren
   • Riga - Harbour Auto Huren
   • Riga - Hotel Aflevering Auto Huren
   • Riga - Imanta Auto Huren
   • Riga - Jugla Auto Huren
   • Riga - Mezciems Auto Huren
   • Riga - Port Auto Huren
   • Riga - Radisson Blu Latvija Auto Huren

   Riga Auto Huren & Reisinformatie

   Waarom een auto huren?
   De beste manier om Riga te ontdekken is door een auto te huren. Een auto huren is gemakkelijk en een comfortabele manier van vervoer. Met uw huurauto kunt u de prachtige omgeving van Riga verkennen. Rentalcargroup.com werkt met tal van autoverhuurbedrijven in Riga.

   Hoe kies ik de beste auto voor mijn behoeften?
   Wanneer u de benodigde details op de website invoert, ziet u een lijst met beschikbare auto's. Aan de linkerkant op onze website, ziet u enkele filters, die u helpen bij het selecteren van het autotype dat u zoekt.

   Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Riga
   Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

   Algemene huurvoorwaarden
   Rentalcargroup.com werkt met veel grote en kleine autoverhuurbedrijven. Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. Wij raden u aan om altijd de gedetailleerde voorwaarden te lezen en te controleren voordat u uw huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen beschikbaar via telefoon of chat. Als u twijfels hebt over de voorwaarden, helpen wij u graag.

   Leeftijdsvereisten om een auto te huren in Riga
   De meeste autoverhuurbedrijven staan het toe om een auto te huren wanneer u 21 jaar oud bent, maar tot 24 jaar geldt een extra jonge bestuurders bijdrage. Normaal gesproken kunt u met 21 jaar alleen mini- of compacte auto's huren. De maximale leeftijd om een auto te huren is 75 jaar, maar dit hangt ook weer af van het autoverhuurbedrijf. Wij raden u aan om de gedetailleerde voorwaarden van elke autoverhuurbedrijf te controleren.

   Autoverhuur beoordelingen

   Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Riga autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.43 gebaseerd op 7 ratings.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Stoyan Makaveev

   Ik was erg blij huurauto met rentalcargroup.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Ik Raad Het Aan.

   Flexibel en nauwkeurig.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen