Auto Huren Madeira

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 692 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 679 beoordelingen

Madeira Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Madeira, Portugal.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Madeira . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Madeira, Portugal.

Madeira Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Madeira maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Madeira Portugal Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Madeira

Luchthaven
 • Madeira - Santa Cruz Luchthaven Auto Huren [FNC]
  Hotelbezorging
  • Madeira - Hotel Aflevering Auto Huren
   Stad
   • Madeira - Canico De Baixo Auto Huren
   • Madeira - Funchal Centrum Auto Huren
   • Madeira - Garajau Auto Huren
   • Madeira - Machico Auto Huren

   Madeira Auto Huren & Reisinformatie

   Parkeer uw huurauto in Madeira
   U parkeert uw huurauto in Madeira het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Madeira te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

   Ik reis naar het buitenland, maar ik weet niet hoe ik op mijn bestemming moet komen ...
   De meeste autoverhuurbedrijven bieden een GPS-navigatiesysteem om je weg naar je bestemming te vinden. In de algemene voorwaarden staat vermeld hoeveel de huur van de GPS kost. Let op; GPS-navigatiesystemen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de autoverhuurbedrijven.

   Bezienswaardigheden bekijken met mijn huurauto in Madeira
   Het huren van een auto is een goede manier om bezienswaardigheden te gaan bekijken, vooral als er veel afstand is tussen de verschillende bezienswaardigheden. Op deze manier bent u niet afhankelijk van bussen of treinen en kunt u zich verplaatsen in uw gewenste tijdschema. Dit geeft u meer tijd om van het landschap te genieten of tijd door te brengen daar waar u wilt zijn.

   Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Madeira
   Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

   De juiste huurauto vinden
   Reist u alleen of in een groep? Als u met een groep van 7 personen reist, kunt u overwegen om een 9 personenauto te huren. Op deze manier heeft u ruimte over voor eventuele bagage die u meeneemt.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen