Auto Huren Castries

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 179 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 633 beoordelingen

Castries Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Castries, Saint Lucia.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Castries . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Castries, Saint Lucia.

Castries Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Castries maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Castries Saint Lucia Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Castries

Luchthaven
 • Castries - George F.l. Charles Luchthaven Auto Huren [SLU]
  Haven
  • Saint - Lucia La Plaice Carenaige Auto Huren
   Stad
   • Castries - Vide Bouteille Centrum Auto Huren

    Castries Auto Huren & Reisinformatie

    Auto huren in Castries
    Rentalcargroup.com vergelijkt de huurprijzen van huurauto's voor Castries. Wij werken samen met vele autoverhuurbedrijven, zodat de kwaliteit van de auto's gegarandeerd is. Op deze manier bent u er zeker van dat u een huurauto krijgt die het beste bij u past en tegen een concurrerende prijs.

    Waar een auto huren
    Rentalcargroup.com biedt autoverhuur in meer dan 35.000 locaties; op alle grote luchthavens en steden en treinstations. Onderaan op deze pagina ziet u een kaart met alle autoverhuurbedrijven waar we mee werken in Castries.

    Het besturen van uw huurauto in Castries
    Rijden in Castries met een huurauto kan soms een last zijn, maar het is niet onmogelijk. Het is een goede manier om zich te verplaatsen, maar we raden U aan de lokale verkeersregels te bekijken, aangezien deze anders kunnen zijn met wat U gewend bent. Houd er rekening mee dat het verkeer in het spitsuur vrij druk kan zijn en het kan langer duren voordat u uw bestemming bereikt.

    De juiste huurauto vinden
    Reist u alleen of in een groep? Als u met een groep van 7 personen reist, kunt u overwegen om een 9 personenauto te huren. Op deze manier heeft u ruimte over voor eventuele bagage die u meeneemt.

    Vrijheid om te gaan waar u wilt met uw huurauto
    Een huurauto geeft u de vrijheid om te gaan waar u wilt of bezienswaardigheden te bezoeken wanneer u dat wilt. Alles voor uw gemak en u kunt rijden wanneer u maar wilt zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer. Houd er rekening mee dat de verkeersregels te allen tijde moeten worden gerespecteerd.

    Autoverhuur beoordelingen

    Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Castries autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.25 gebaseerd op 8 ratings.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Goed gezelschap. de manager haalde me before 'tijd s bij ' luchthaven s aà © zodat ik don 't te lang hebben gewacht. in ruil daarvoor, de persoon opgehaald bij de auto 's luchthaven aà © à ' s tijd pra © uitzicht. alles 's groot verleden en het tarief © n ' à © was niet overdreven.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Erik

    Zeer eenvoudige service in het algemeen.

    Reviewed by:
    vennootschap:

    Rentalcargroup Service:

    ReviewReviewReviewReviewReview

    5

    Auto was ok, en manager was heel eerlijk ..

    Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
      Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen