Auto Huren Lusaka

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 179 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 633 beoordelingen

Lusaka Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Lusaka, Zambia.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Lusaka . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Lusaka, Zambia.

Lusaka Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Lusaka maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Lusaka Zambia Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Lusaka

Luchthaven
 • Lusaka - International Lufthavn Auto Huren [LUN]
  Stad
  • Lusaka - Auto Huren

   Lusaka Auto Huren & Reisinformatie

   Een auto huren met meer dan 1 bestuurder
   Een huurauto kan alleen worden gereden door de hoofdbestuurder, maar er is een mogelijkheid om een extra bestuurder toe te voegen wat meestal extra kost. U kunt erachter komen hoeveel het is door de “Gedetailleerde Huurvoorwaarden” te lezen. De extra bestuurder moet bij het lokale huurkantoor aanwezig zijn bij het ophalen van de auto om zijn rijbewijs te tonen. Beperkingen kunnen van toepassing zijn. Controleer de gedetailleerde voorwaarden voor deze informatie.

   Populaire autoverhuur bestemmingen
   Lusaka is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Lusaka met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Lusaka en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Lusaka omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

   Geen creditcard kosten en gratis annulering voor autoverhuur in Lusaka
   GRATIS annulering van uw boeking tot 7 dagen nadat uw reservering is bevestigd. Als uw huurovereenkomst in minder dan 7 dagen begint, kunt u gratis annuleren tot 48 uur voor de verhuur begint. Rentalcargroup.com brengt geen creditcard- of boekingsvergoedingen in rekening.

   Mijn vlucht arriveert om middernacht, zijn de autoverhuurbedrijven nog steeds open op dat tijdstip?
   Voor de meeste locaties is het mogelijk om een huurauto buiten kantooruren op te halen. Bij het maken van een boeking kunt u de afhaaltijd selecteren. Als de afhaaltijd buiten openingstijden is, controleer dan of er een “Buiten kantoor tijden toeslag” geldt. Deze toeslag dient direct bij aankomst bij het autoverhuurbedrijf te worden voldaan. U vindt de informatie in de gedetailleerde huurvoorwaarden.

   Parkeer uw huurauto in Lusaka
   U parkeert uw huurauto in Lusaka het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van Lusaka te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen