Auto Huren Kaapstad

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

Gebaseerd op 179 beoordelingen

4.2 / 5

         

Gebaseerd op 633 beoordelingen

Kaapstad Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Kaapstad . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Kaapstad Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Kaapstad maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Kaapstad Zuid-Afrika Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Kaapstad

Luchthaven
 • Kaapstad - Domestic Luchthaven Auto Huren [CPT]
 • Kaapstad - International Luchthaven Auto Huren [CPT]
Stad
 • Cape - Town Foreshore Auto Huren
 • Cape - Town Khayelitsha Auto Huren
 • Cape - Town Westin Grand Hotel Auto Huren
 • Cape - Town Westin Grand Hotel Auto Huren
 • Kaapstad - Bellville Auto Huren
 • Kaapstad - Centrum Auto Huren
 • Kaapstad - Corner Stegman Auto Huren
 • Kaapstad - Seapoint Auto Huren
 • Kaapstad - Southern Sun Waterfront Auto Huren
 • Kaapstad - Stellenbosch Auto Huren

Kaapstad Auto Huren & Reisinformatie

Mijn vlucht arriveert om middernacht, zijn de autoverhuurbedrijven nog steeds open op dat tijdstip?
Voor de meeste locaties is het mogelijk om een huurauto buiten kantooruren op te halen. Bij het maken van een boeking kunt u de afhaaltijd selecteren. Als de afhaaltijd buiten openingstijden is, controleer dan of er een “Buiten kantoor tijden toeslag” geldt. Deze toeslag dient direct bij aankomst bij het autoverhuurbedrijf te worden voldaan. U vindt de informatie in de gedetailleerde huurvoorwaarden.

Waarom een auto huren?
De beste manier om Kaapstad te ontdekken is door een auto te huren. Een auto huren is gemakkelijk en een comfortabele manier van vervoer. Met uw huurauto kunt u de prachtige omgeving van Kaapstad verkennen. Rentalcargroup.com werkt met tal van autoverhuurbedrijven in Kaapstad.

Het besturen van uw huurauto in Kaapstad
Rijden in Kaapstad met een huurauto kan soms een last zijn, maar het is niet onmogelijk. Het is een goede manier om zich te verplaatsen, maar we raden U aan de lokale verkeersregels te bekijken, aangezien deze anders kunnen zijn met wat U gewend bent. Houd er rekening mee dat het verkeer in het spitsuur vrij druk kan zijn en het kan langer duren voordat u uw bestemming bereikt.

Huurauto verzekering
Het merendeel van de huurauto's heeft een standaardverzekering (CDW) die schade aan de huurauto tot een bepaald bedrag vergoed. Er zal een bepaald bedrag op uw creditcard geblokkeerd worden om de CDW eigen risico en/of verkeersboetes of dergelijke te dekken. Het bedrag dat op uw creditcard wordt geblokkeerd, wordt teruggestort op uw creditcard wanneer de auto zonder schade is ingeleverd bij het autoverhuurbedrijf. Dit kan een paar werkdagen duren, afhankelijk van de bank die de creditcard heeft uitgegeven.

Vrijheid om te gaan waar u wilt met uw huurauto
Een huurauto geeft u de vrijheid om te gaan waar u wilt of bezienswaardigheden te bezoeken wanneer u dat wilt. Alles voor uw gemak en u kunt rijden wanneer u maar wilt zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer. Houd er rekening mee dat de verkeersregels te allen tijde moeten worden gerespecteerd.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Kaapstad autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.00 gebaseerd op 6 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Ik Ben Teleurgesteld Met De Verzekering

Het enige teleurgestelde ding was dat we een verzekering hadden genomen, toen werd verteld dat we niet waren gedekt voor een klein bedrag dat zou worden opgeëist, waarom moet u een autoverzekering afsluiten?

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen